Grupa docelowa
Cel szkolenia
Program szkolenia
Trener
Informacje organizacyjne
Harmonogram szkolenia
Przedmiot / temat zajęć | Data realizacji | Godziny | Liczba godzin |
---|
godz. otwarcia: pon - pt: 8:00 – 16:00
Grupa docelowa
Cel szkolenia
Program szkolenia
Trener
Informacje organizacyjne
Harmonogram szkolenia
Przedmiot / temat zajęć | Data realizacji | Godziny | Liczba godzin |
---|
Brytyjski standard bezpieczeństwa żywności BRC to zbiór zaleceń i wytycznych dla firm działających w sektorze przemysłu spożywczego, dostawców brytyjskich sieci handlowych. Standardy systemu BRC podlegają ciągłym aktualizacjom. Wymagają również odpowiedniego przeszkolenia pracowników w przedsiębiorstwie oraz samej kadry kierowniczej zgodnie z zasadami nowych wersji BRC. Obecnie funkcjonującą wersją jest BRC 7, która została opublikowana 1 stycznia 2015 roku, a jej wdrożenie nastąpiło w lipcu tego samego roku.
Termin szkolenia
Koszt szkolenia: