godz. otwarcia: pon - pt: 8:00 – 16:00
09 maja 2019
Termin: 21.05.2019
Miejsce: Spytkowice
Cena brutto: 774,90 zł
Liczba godzin: 7
Cel edukacyjny
Podczas usługi doradczej uczestnik:
Grupa docelowa
Pracownicy zakładu pracujący w różnych obszarach, kierownicy jakości, osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo żywności.
Harmonogram
21.05.2019
Zarządzanie procesami /8:00 – 11:00
Identyfikacja zagrożeń /11:15 – 13:15
Analiza ryzyka /13:30 – 15:30
Osoby prowadzące szkolenie
Tomasz Kożuchowicz – dziesięcioletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń i prezentacji z zakresu Zintegrowanego Systemu Zarządzania, normy ISO 9001, ISO 14001 oraz PN-EN 18001 a także doświadczenie w prowadzeniu szkoleń audytora wewnętrznego ISO 9001, ISO 14001 oraz PN-EN 18001. Wieloletnie doświadczenie w planowaniu, nadzorowaniu oraz przeprowadzaniu audytów wewnętrznych oraz współpraca i reprezentowanie. Spółki przed jednostką certyfikującą podczas audytów re-certyfikujących i okresowych.